Järjestelmätietojen tarkistus:

Tämä on hyvä toiminto, jos pitää tarkistaa esimerkiksi käyttöjärjestelmä, sen päivityspaketin tiedot, muistien määrät, prosessorin tiedot tai muita koneen resursseihin liittyviä tietoja.

Nyt kun Windows Vistan tuki loppuu 11.4.2017, etkä ole ihan varma onko sinulla Vista, täältä voit varmuudella tarkastaa käyttöjärjestelmäsi.

Avaa vasemmasta alakulmasta käynnistä-valikko ja kirjoita ETSI -kenttään järjestelmätiedot ja valitse Ohjelmat-kohdasta kyseinen ohjelma.

Näet heti ensimmäiseltä riviltä käytössä olevan käyttöjärjestelmän (tässä tapauksessa Windows 8.1)